Get Adobe Flash player
Patty: Een tweede thuis

Net als de andere twee gezinnen gaan wij ook helaas verhuizen buiten de stad... Wij zijn 2,5 jaar geleden bij Wereldvlinders terecht gekomen met onze zoon van 2 jaar toen. Al heel snel voelde hij zich thuis bij deze super lieve dames. 1,5 jaar later is onze dochter er bijgekomen. Er is geen dag geweest dat onze kinderen niet met plezier naar Nadia en haar team zijn gegaan. En onze kids gingen 4 dagen per week!! Het voelde echt als een tweede thuis, wat is er goed voor onze kindjes gezorgd. Met meer liefde en zorg kan je niet wensen als ouder. We gaan iedereen dan ook heeeeeeel erg missen, vind het vreselijk dat we iedereen achterlaten. Ook ik raad iedereen uit de buurt aan om zijn/haar kind hier in te schrijven, ik beloof je dat je daar geen spijt van krijgt!!


woensdag 06 mei 2015
Byronne: Wereldvlinders als 2e thuis

Helaas hebben onze zoon van 3 en dochter van bijna 2 recent afscheid moeten nemen van hun Wereldvlinders vanwege verhuizing buiten de stad. Onze zoon was een van de eerste baby's op het KDV sinds de opening. Nadia en haar team zorgen voor de kindjes alsof het hun eigen kinderen zijn, met zoveel liefde en aandacht. Ze knutselen veel, spelen buiten in de tuin of maken een ommetje met de tram.

Een ongelofelijk pluspunt is ook het warme eten aan het eind van de middag. Als je de kinderen ophaalt aan eind van de dag hebben ze lekker gegeten en heb je thuis geen stress met moeie kindjes die geen trek meer hebben. Hygiene staat hoog in het vaandel. Een extra dag opvang of dag ruilen was nooit een probleem. Met kerst en pasen organiseren de dames een lunch met de heerlijkste gerechten en kan je nader kennismaken met andere ouders.

Inmiddels zitten onze kinderen op een nieuwe creche buiten de stad, waar ze het ook goed hebben hoor. Maar toch missen we Fatima, Dinah, Zahra, Malika, Maria, Ikram, Cherol en Nadia nog vaak. Het liefst hadden we onze kinderen tot de overstap naar de basisschool bij de Wereldvlinders gelaten....


maandag 23 februari 2015
Wietske: Recentie

Mijn zoon is ruim 2,5 jaar 3,5 dag per week naar de Wereldvlinders gegaan. Hij is mijn eerste zoon en de Wereldvlinders is de eerste creche voor ons, maar wat ben ik tevreden en gaan wij helaas met heel veel pijn in ons hart afscheid nemen ivm verhuizing.

Nadia en haar team met leidsters kun je het beste omschrijven als lief en zorgzaam. En wat willen wij als ouder nou nog meer voor ons kind? Wat is het belangrijkste? Dat wij met een gerust hart onze kinderen "achter kunnen laten" op de opvang en ervan uit gaan dat er net zo goed voor de kinderen wordt gezorgd als wij zelf doen.

De aandacht, toewijding en zorg die de leidsters aan mijn zoon (maar ook aan ons als ouders) hebben gegeven en vooral ook de flexibele houding van het management zorgt ervoor dat wij zeer tevreden zijn over de Wereldvlinders.

Ik raad echt uit de grond van hart iedere ouder in de Rivierenbuurt (en eventueel ook daar buiten) om zijn/haar kind in te schrijven bij de Wereldvlinders.

 

 


donderdag 05 februari 2015
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding